TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Patali Jeung Bom Bunuh Diri Anu Karandapan Di Polresta Medan, Poe Rebo Beurang, Prakprakan Ngajaga Kaamanan Di Pos Penjagaan Mapolres Cimahi Direkepan. Warga Anu Seja Ngadeugdeug Ka Mapolres Cimahi Dipariksa Ku Aparat Pulisi. Lian Ti Kitu, Tukang Ojek Online Ge, Pikeun Saheulaan Dipahing Asup Ka Jero Mapolres Cimahi.