TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | MangpuluhPuluh Pagawe Anu Kabeungkeut Dina Serikat Pekerja Nasional Atawa SPN Jawa Barat, Ngalakonan Unjuk Rasa Di Hareupeun Gedung Sate Bandung, Poe Rebo Beurang. Eta Nu Arunjuk Rasa Ngadongsok Gubernur Tetep Medalkeun SK UMK, Teu Kudu Masrahkeun Ka Kabupaten Jeung Kota. Ceuk Kaom Pagawe, Upama Kacindekan UMK Dipasrahkeun Ka Kota Tur Kabupaten, Disparitas Upah Di Jawa Barat Bakal Beuki Luhur.