TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Warga Kampung Cikamuning, Desa Ciburuy, Kecamatan Padalarang, Kabupaten Bandung Barat, Nagih Janji Mayar Tanahna, Ani Kalindih Ku Proyek Kareta Cepat JakartaBandung. Pangna Kitu, Jero Dua Taun, Eta Sawahna Teh Teu Bisa Dimangpaatkeun Dumeh Kalingkung Ku Eta Proyek. Warga Miharep Badan Pertanahan Nasional Atawa BPN, Sagancangna Medalkeun Denah Nilai Bidang Atawa DNB, Keur Mayar Sesa Lahan Anu Tepi Ka Kiwari Kateug Di Pihak BPN.