TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Badan Meteorologi Klimatologi Dan Geofisika Indonesia, Diwewegan Ku Pamarentah Kabupaten Bandung, Ngaresmikeun Shelter Seismograph, Atawa Tempat Nalingakeun Anu Eusina Mangrupa Alat Deteksi Gempa Bumi Atawa Lini, Turta Potensi Dini Tsunami Di Kantor Kecamatan Pasir Jambu, Kabupaten Bandung. Peresmian Sensor Seismograph Di Eta Lelewek Teh Mangrupa Peresmian Munggaran, Anu Jagana Bakal Diteruskeun Di Saratus Salapan Puluh Opat Lelewek Di Sakuliah Indonesia.