TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Pisang Goreng, Mangrupa Kaolahan Kuliner Anu Gampang Disiarna. Sanajan Kitu Di Kabupaten Cianjur, Salah Saurang Ibu Rumah Tangga Ngadumaniskeun Eta Pisang Goreng Jeung Mangpirang Topping. Lian Ti Jenglenganana Anu Pikabitaeun, Mangpirang Topping Anu Masieupna Nambah Citarasa Eta Pisang Goreng.