TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Panday Beusi Atawa Anu Nyieunan Pakakas Pikeun Tatanen, Sacara Tradisional, Masih Rea Dipikabutuh Ku Warga Anu Karereaanana Boga Pakasaban Tatanen. Dina Genjahna Kamekaran Turta Persaingan Industri Pakakas, Eta Para Panday Teh Masih Ngareureuyeuh Nyieunan Mangpirang Pakakas Tatanen.