TP | BANDUNGTV | IWAN M. RIDWAN | Satutas Diresmiken Ku Walikota Bandung, Program Mapag Hujan Dilakonan Sacara Mayeng Di Sababaraha Kelurahan Di Sakuliah Kota Bandung. Dina Emprona, Kelurahan Binong Kecamatan Batu Nunggal Sacara Mayeng Ngalakonan Program Mapag Hujan Ngaliwatan Ketak Meresihan Sajumlahing Anak Walungan Turta Drainase Tina Runtah.