TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Usum Halodo Panjang Tepi Ka Genep Bulan, Ngabalukarkeun Mangrebu-Rebu Warga Kecamatan Ciwidey, Kabupaten Bandung, Ngalakonan Solat Istisqo Tur Ngadu’a Babarengan Menta Hujan. Lian Ti Kitu, Eta Kagiatan Anu Dipaju Di Alun-Alun Ciwidey Teh, Dilakonan Minangka Pangrojong Turta Harepan Sangkan Kahuruan Anu Karandapan Di Sawatara Lelewek Di Kabupaten Bandung, Bisa Sagancangna Pareum.