TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Minangka Tarekah Pikeun Ngarojong Ketak Mareuman Seuneu Anu Ngabebela Di Leuweung Patuha, Lelewek Wisata Kawah Putih Ciwidey Sangkan Leuwih Gancang, Pihak Pamarentah Kabupaten Bandung Menta Bantuan Ka Badan Nasional Penanggulan Bencana Atawa BNPB. Poe Kemis Isuk-Isuk, Heli Boombing BNPB Ngangkut Opat Rebu Leter Cai, Anu Satuluyna Bakal Diseborkeun Ka Lelewek Anu Kahuruan Di Eta Lelewek.