TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI8 | Milangkala TNI Anu Ka Tujuh Puluh Opat, Dilakonan Di Makodim Nol Genep Sapuluh Sumedang, Poe Saptu IsukIsuk. Dina Biantarana, Dandim Nol Genep Sapuluh Sumedang, Letkol Arhanud Noviyanto Firmansyah Nembrakeun, TNI Dina Eta Hal Kodim Sumedang, Bakal Tetep Komitmen Ngajaga Tur Nyangreudkeun Sinergitas Jeung Polri Katut Unsur Forkopimda Kabupaten Sumedang.