TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Pondok Pesantren Modern Assurur, Ngokolakeun Kagiatan Panggung Gumbira, Anu Midangakeun Mangpirang Pintonan Kasenian Jeung Kabudayaan, Anu Diiluan Ku Sakumna Santri, Poe Sabtu Peuting. Dina Enas-Enasna, Eta Kagiatan Teh Dilakonan Minangka Wangun Kahaat Ka Pihak Pondok Pasantren, Sangkan Santri Bisa Ngebrehkeun Bakat Tur Kamampuhna.