TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Mapag Prakprakan Mieling Milangkala Kadua Ratus Salapan Kota Bandung, Walikota Bandung Babarengan Jeung Rengrenganana, Nyorang Ziarah Ka Makam Karuhun Bandung. Salah Sahijina Ka Makam Raden Adipati Wiranatakusumah Dua, Atawa Anu Leuwih Kawentar Dalem Kaum, Minangka Panaratas Kota Bandung, Keur Ngalakonan Tabur Bunga Sarta Pangeling-Eling Kana Jasa Karuhun Pamingpin Kota Bandung Jaman Bihari.