TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Dina Musibah Krisis Cai Balukar Halodo Panjang Anu Beuki Sumarambah Ka Sajumlahing Wewengkon Di Kabupaten Cianjur, Ikatan Jurnalis Televisi Indonesia Atawa IJTI Korda Cianjur, Ngabagikeun Cai Beresih Ka Sababaraha Lelewek Anu Seuseuteun Cai. Teu Kurang Ti Dalapan Belas Unit Mobil Tangki Eusi Cai Beresih, Dikirimkeun Ka Salapan Lelewek Di Sakuliah Kabupaten Cianjur.