TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Usum Halodo Panjang, Ngabalukarkeun Warga Desa Cikole, Kecamatan Lembang, Kabupaten Bandung Barat, Nandangan Krisis Cai Beresih Salila Opat Bulan Katompernakeun. Ku Kituna, Leuwih Ti Saratus Kepala Kulawarga, Kapaksa Ngamangpaatkeun Cai Tina Fasilitas Mandi Cuci Kakus Atawa MCK Umum, Pikeun Nyumponan Kabutuh Cai Sapopoe.