TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Siswa SD Negeri Cijolang, Tepi Ka Kiwari, Masih Nyorang Kagiatan Dialajar Di Wangunan Sakola Anu Heubeul. Padahal Samemehna, Luyu Kana Kasapukan Jeung Sababaraha Pihak, Eta Sakola Bakal Direlokasi Ka Tempat Anyar. Ceuk Siswa SD Negeri Cijolang, Wangunan Relokasina Tacan Sayaga Keur Dipake Siswa Dialajar