TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Ngabagikeun Elmu Pangaweruh Ka Jalma Lian, Bisa Dilakonan Di Mana Wae. Kawas Anu Dilakonan Ku Komunitas Da’i Beus Kota, Bandung, Anu Ngalakonan Da’wah Dina Beus Kota. Eta Ketak Teh Ditaratas Ku Soleh Muslim, Anu Geus Dua Puluh Taun Da’wah Di Jero Beus Kota