TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Situ Atawa Bendungan PLTA Saguling, Di Kabupaten Bandung Barat, Poe Jumaah Beurang Tembong Pikalewangeun. Samalah Caina Nyaatan. Eta Kaayaan Cai Anu Saat Teh, Dimangpaatkeun Ku Warga Melak Palawija. Lian Ti Kitu, Sawatara Tempat Wisata Kaasup Restoran Parahu Tembong Tiiseun. Ku Kituna, Pangusaha Nandangan Rugi.