TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Dina Raraga Milangkala Kota Bandung, Walikota Bandung Oded Mohammad Danial Diaping Ku Garewana, Ngalakonan Kagiatan Bebersih Bandung Jilid Dua. Bari Diwewegan Ku Warga, Eta Walikota Anu Loma Disebut Mang Oded Teh, Ikrar Jangji Bakal Mihaat Taman Jeung Saratus Persen ODF. Lian Ti Kitu, Mangratus-Ratus Warga Sumebar Ka Dalapan Lelewek Di Kota Bandung, Pikeun Bebersih.