TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Massa Nu Mihaat Lingkungan Ngalakonan Unjuk Rasa Di Jalan Merdeka Bandung, Poe Jumaah Beurang. Massa Ngagorowokeun Gerakan Aksi Jeda Pikeun Iklim Di Bandung. Nu Arunjuk Rasa Ngadongsok Pamarentah Nyindekeun Darurat Iklim Turta Boga Komitmen Nurunkeun Emisi, Sangkan Mucunghulkeun Kaadilan Iklim Pikeun Generasi Kiwari Jeung Nu Bakal Datang.