TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Satgas Citarum Harum Sektor Dua Puluh Dua Diwewegan Ku Warga Tur Pamarentahan Di Eta Tempat, Ngeprikeun Parahu Karet Dua Pikeun Meresihan Walungan Citepus, Kecamatan Bojongloa Kidul, Kota Bandung, Poe Kemis Isuk-Isuk. Eta Walungan Sapanjang Dua Kilometer Anu Kapendet Ku Runtah Teh, Diberesihan Keur Nyinglar Caah Nalika Usum Ngijih.