TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Mangratus-Ratus Anggota Linmas Ti Sakumna Desa Sakabupaten Bandung, Aub Dina Kagiatan Bimbingan Teknis, Deteksi Anceman Konflik, Nyanghareupan Pemilihan Kepala Desa Kalawan Walatra, Anu Bakal Dikokolakeun Dina Tungtung Bulan Oktober Nu Bakal Datang. Pilkades Kalawan Walatra Di Kabupaten Bandung, Bakal Disorang Ku Saratus Salapan Puluh Salapan Desa.