TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Lembaga Pemasyarakatan Kelas Dua A Jelekong, Kabupaten Bandung, Ngabina Napi Dina Pelatihan Milihan Runtah Sesa Dahareun, Lantaran Waragad Keur Ngangkutan Runtah Di Eta Tempat, Ngahontal Dua Koma Opat Juta Sabulan. Ku Kituna, Minangka Tarekah Pikeun Ngurangan Eta Biaya, Lapas Dua A Jelekong Ngaberdayakeun Warga Napi Keur Ngolah Runtah.