TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Dina Raraga Mapag Milangkala Kadua Ratus Salapan Kota Bandung, Pamarentah Kota Bandung Babarengan Jeung Forum Bandung Sehat, Ngokolakeun Beresih Bandung Jilid Dua, Poe Minggu, Lima Belas September Dua Rebu Salapan Belas. Beresih Bandung Kiwari, Dilakonan Di Sakuliah Kota Bandung. Bandung Beresih Jilid Dua, Bakal Dipaju Dua Kali, Nya Eta Minggu, 15 September, Tur Sabtu 21 September 2109.