TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Nyangking Peunteun Akreditasi A Plus, SMPN Hiji Sindang Barang, Kecamatan Sindang Barang, Kabupaten Cianjur, Diprotes Ku Kolot Siswa. Pangna Kitu Peunteun A Plus Anu Dipasrahkeun Ku Tim Asesor Ti Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat Teu Luyu Kana Kaayaan Sakola Turta Manajemen Di Eta Sakola Kawilang Goreng