TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Warga Kampung Cirengrang Desa Jembarwangi Kecamatan Tomo Kabupaten Sumedang, Geunjleung Balukar Haseup Bau Walirang Pacampur Gas Nyambuang Tina Jero Taneuh Jeung Batu Lamping. Lian Ti Haseup Anu Bau Walirang Jeung Gas, Warga Ngarasakeun Di Sabudeureun Eta Lelewek, Taneuhna Jadi Semu Panas.