TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Minangka Tarekah Pikeun Mikawanoh Sarta Promosi Seni Tarawangsa, Bupati Sumedang, Umajak Ka Sawatara Tamu Ti Pamarentahan Jepang, Sangkan Icikibung Ngigel Tur Lalajo Kasenian Tradisional Tarawangsa. Pangna Kitu, Eta Seni Musik Anu Diwewegan Ku Waditra Tarawangsa Tur Jentreng Teh, Mangrupa Salasahiji Ikon Kasenian Di Kabupaten Sumedang.

BAGIKAN
Berita sebelumyaNgareuah-Reuah Milangkala Ka-14 Walagri