TP | BANDUNGTV | IWAN M. RIDWAN | Minangka Tarekah Sangkan Kopi Indonesia Leuwih Dipikawanoh Ku Balarea, Utamana Kopi Asli Kabupaten Bandung, Pamarentah Kabupaten Bandung Ngaliwatan Dinas Pertanian, Bakal Ngalakonan International Coffee Festival, Jero Tilu Poe,, Rarancangna, Eta Kagiatan Teh, Bakal Diwewegan Ku Pintonan Ti Sajumlahing Barista Anu Kakoncara,,