TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Pamarentah Provinsi Jawa Barat Bakal Ngawangun Insfratruktur Di Sukabumi,, Salah Sahijina Ngawangun Fly Over Di Jalan Lingkar Selatan Kelurahan Babakan, Kecamatan Cibeureum Kota Sukabumi,, Eta Ketak Teh Disorang Pikeun Ngaronjatkeun Potensi Ekonomi Di Sukabumi,, Eta Pangwangunan Fly Over Teh Ditargetkeun Rengse Dina Tungtung Taun Dua Rebu Salapan Belas,,