TP | BANDUNGTV | ASTI CAHYANI | Dina raraga mieling poean pramuka, lian ti nyorang kagiatan upacara, komunitas pecinta lingkungan Walagri, jeung Kwartir Ranting Pramuka Ujung Berung, Gugus Darma Sangga Buana Kwarcab Kota Bandung, turta kecamatan Ujung Berung salaku wawakil pamarentah kota Bandung dina widang pelestarian lingkungan dan budaya, nyorang kagiatan nanda rukun gawe atawa m-o-u babarengan. Eta prakprakan nanda MOU teh mangrupa jenglengan sinergitas antara walagri jeung pramuka, anu boga udaganana sarua nya eta ngariksa lingkungan jeung kabudayaan. Eta prakprakan nanda rukun gawe teh, dipiharep mampuh ngaronjatkeun kualitas lingkungan jeung budaya anu weweg di wewengkon Bandung wetan utamana, jeung kota Bandung.