TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Mapag poean Idul Adha 1440 hijriah, nu daragang besek di kota Bandung mimiti ngaronjat. Ceuk salah saurang padagang besek di pasar Cicadas Bandung Tisa, kaayaan sarupa kitu teh karandapan satutas gubernur Jawa Barat peupeujeuh, sangkan daging Kurban anu seja dibagikeun ka masarakat, diwadahan kana besek. Masih ceuk tisa, nu maresen besek ngaronjat tepi ka 3 tikeleun batan sasari. Jero saminggu, daganganana payu dijarual tepi ka tilu rebu siki.