TP| BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Kalawan udagan awal sangkan awi Jawa Barat naek kelas turta ngawanohkeun deui 54 jenis awi, bambu juara bambu Jabar atawa baju baja diwewegan ku pamarentah provinsi Jabar ngalakonan pelatihan pikeun saratus desa jeung pasantren di Jawa Barat. Eta program anu teu dirojong ku APBD jeung APBN teh, mampuh ngalatih 25 desa jeung hiji pasantren.