TP| BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Sajumlahing warga ti mimiti barudak tepi ka nu geus sawawa tembong galumbira naker nitenan pintonan planet kawas Galaxy Way, saturnus jeung mangpirang planet sejenna ngaliwatan infokus. Eta kagiatan teh dilakonan dina raraga ngareuah-reuah hari keantariksaan anu dikokolakeun ku lembaga penerbangan dan antariksa nasional.