TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Sajumlah lelewek di kabupaten Bandung, utamana anu tanahna leuwih luhur, nandangan cuaca ekstrem nyaeta hawa anu kacida tiisna. Eta hal tèh karandapan balukar usum halodo. Samalah di kecamatan Kertasari, tiisna suhu tèh teu weleh di handapeun sapuluh derajat celcius dina wanci peuting tepi ka isuk-isuk.