TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN |Cadangan cai walungan citarik, di desa Nanjung, kecamatan Margaasih, kabupaten Bandung, mimiti saat. Ku kituna, patani di lelewek nanjung, ngamangpaatkeun cai limbah ti industri pikeun ngaboyor lahan sawah patani.