TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Dua Bulan Katompernakeun, Musibah Taneuh Ngiser Narajang Kampung Gunung Batu, Kecamatan Nyalindung, Kabupaten Sukabumi. Tepi Ka Kiwari, Kaayaan Nu Ngarungsi Matak Pikalewangeun. Pangna Kitu, Kaayaan Tempat Saheulaan Anu Kiwari Dicicingan, Pangwangunanana Dieureunkeun, Dumeh Salah Saurang Dermawan Anu Seja Nanggung Sakumna Waragad Korban, Kiwari Miang Taya Laratan.