TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Kiwari, Dinas Perhubungan Kabupaten Bandung Keur Meumeujeuhna Ngalakonan Kagiatan Salsaminal, Atawa Sabilulungan Sayangi Terminal. Dina Emprona, Eta Kagiatan Teh, Mangrupa Gerakan Bebersih, Sarta Mulangkeun Deui Fungsi Terminal Anu Karereanana Robah Fungsi Jadi Tempat Parkir Ilegal.