TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Angin Pasat Tenggara, Anu Asalna Ti Benua Australia, Ngabalukarkeun Hawa Di Sabudeureun Bandung Raya, Jadi Leuwih Tiis Batan Sasari. Samalah, Badan Meteorologi Klimatologi Dan Geofisika Atawa B-M-K-G Kota Bandung Nandeskeun, Temperatur Hawa Di Bandung Tebeh Kaler, Kiwari, Ngahontal Tilu Belas Koma Dalapan Derajat Celcius, Balukar Ngagelebugna Eta Angin Pasat Tenggara.