TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Sajeroning Kitu, Minangka Tarekah Pikeun Ngariksa Turta Ngamumule Seni Budaya Sunda Calung, Anu Meh-Mehan Tumpur Kalindih Ku Jaman, Pupuhu Calung Kota Bandung Ngalakonan Sawala Seni Budaya Kalawan Jejer Bela Nagara Di Lelewek Dago, Kota Bandung. Seni Calung Salaku Kasenian Asli Sunda Kudu Mayeng Dimumule Sangkan Bisa Diwariskeun Ka Generasi Nu Bakal Datang.