TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Gubernur Jawa Barat Netelakeun, Energi Hirup Saban Jalma Aya Di Kulawarga, Tur Koncina Nya Eta Quality Time Atawa Waktu Anu Kualitasna Hade. Butuh Waktu Anu Kualitasna Hade Nalika Ngumpul Jeung Anggota Kulawarga, Sangkan Kulawarga Harmonis. Eta Hal Teh Diebrehkeun Satutas Dirina Jadi Pembina Upacara Peringatan Harganas, Di Buruan Gedong Sate Bandung, Poe Sene Isuk-Isuk.