TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Di Sagedengeun Eta, Nincak Usum Halodo, Mangpuluh-Puluh Hektar Sawah Di Kabupaten Cianjur Kaayaanana Ngahgar Ti Saprak Dua Bulan Katompernakeun. Ku Kituna, Patani Nandangan Puso Atawa Gagal Panen, Tepi Ka Rugi Mangpuluh-Puluh Juta. Patani Miharep, Pamarentah Kabupaten Cianjur Mere Bongbolongan Keur Ngungkulan Eta Pasualan, Sangkan Teu Sakumna Patani Gagal Panen.