TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Harga komoditas sayur di pasar tradisional, pasar atas baru, kota Cimahi, mimiti ngajaul balukar kurangna stok ti patani turta halodo panjang anu mimiti karandapan. Upamana bae harga cabe anu ilaharna 30 rebu sakilo, kiwari ngahotal 80 rebu saban kilona.