TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Ngajaulna harga tiket pesawat turta jenglengan jalan tol Jawa tebeh kaler, lian ti ngabalukarkeun jumlah panumpang nyirorot, tapi oge ngurangan jumlah penerbangan. Eksekutif General Manager Angkasa Pura Dua, Ibut Astono ngeceskeun, eta kaayaan teh karandapan di sakumna rute penerbangan di wilayah Angkasa Pura dua, nyaeta di pulo Jawa. Pikeun ngungkulan eta hal teh, pihakna masrahkeun insentif husus pikeun maskapai penerbangan. Misalna, upama aya maskapai anu boga karep muka rute anyar, bakal dilarapkeun landing fee gratis.