TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Nya kawas kitu kaayaan rohang kelas II SD Negeri 3 Cijengkol, kecamatan Caringin, kabupaten Sukabumi. Rohang kelas anu sakuduna merenah tur matak tumaninah pikeun kagiatan diajar, tembong teu merenah pikeun dipake ku siswa. Eta kaayaan teh karandapan meh di saban rohang kelas. Sabagean plafond mimiti dobol balukar bobo. Sawatara tihang langit-langit eta rohangan oge tembong koropok. Lian ti kitu, jandela di saban rohangan tembong raruksak.