TP | BANDUNGTV | DERI FIRMAN | Dina haneuteunna mangsa ppdb SMA, Ridwal Kamil nembrakeun, dirina kiwari keur meumeujeuhna neuleuman rarancang pikeun ngagratiskeun waragad sakola dina hambalan SMA turta SMK di sakuliah Jabar. Gubernur ngerong, upama waragad pamarentah daerah bisa dihemat tepi ka dua triliun, dirina miharep bisa mindahkeun eta waragad pikeun ngagratiskeun SPP di SMA katut SMK. Sanajan kitu, eta rarancang teh masih ngadago kasapukan ti DPRD.