TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Dina Perean Ahir Pekan, Sasak Gantung Anu Pernahna Di Lelewek Taman Nasional Gunung Gede Pangrango, Kabupaten Sukabumi, Haneuteun Didareugdeug Ku Wisatawan Anu Seja Ngalakonan Uji Nyali Meuntasan Eta Sasak Gantung Anu Panjangna Dua Ratus Opat Puluh Tilu Meter. Lian Ti Kitu, Wisatawan Bisa Ngararasakeun Kaendahan Alam Turta Nyaksian Curug Anu Mapaesan Eta Lelewek.