TP | BANDUNGTV | ELBY NOPITRI | Pamiarsa Kantos Ngarandapan Kaeundeur Ku Lini Dugi Ka Salapan Skala Richter?. Horeng, Kiwari Di Lembang, Kabupaten Bandung Barat, Ngadeg Tempat Wisata Anu Nyayagakeun Edukasi Musibah Lini Di Rumah Gempa. Di Eta Imah, Wisatawan Bisa Ngararasakeun Pangalaman Inggeungna Lini Tepi Ka Salapan Skala Richter. Eta Wahana Teh Mampuh Ngawewegan Atikan Wisatawan Patali Jeung Musibah Lini.