TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Petugas gabungan anu ngawengku rengrengan polres Cianjur, TNI, dinas Perhubungan, dinas Kesehatan, katut Badan Narkotika Nasional kabupaten Cianjur, ngalakonan kagiatan ram check atawa pamariksaan kaayaan kendaraan angkutan umum, antar kota jeung antar provinsi, di terminal Pasir Hayam, kabupaten Cianjur. Eta kagiatan teh dipingpin ku kapolres Cianjur.