TP | BANDUNGTV | ASTRI CAHYANI | Nguniang Tina Kacilakaan Anu Karereanana Karandapan Ku Warga Anu Marudik Kana Motor Alatan Erem Blong, Kepolisian Sektor Ibun Ngadegkeun Posko Pendinginan Rem Di Salah Sahiji Lelewek Di Jalur Alternatif Ibun, Kabupaten Bandung. Rarancangna, Petugas Bakal Nyorang Pamariksaan Motor, Utamana Jenis Matic, Tuluy Ngecek Merenah Henteuna Kaayaan Eremna.