TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Nya kawas kitu salah sahiji kagiatan ngabuburit warga di salah sahiji lelewek wisata Mountain Breeze, di kecamatan baleendah, kabupaten Bandung. Warga ngadareugdeug ka tempat anu pernahna di luhur gunung, pikeun nitenan panon poe surup atawa sunset pasosore, bari ngadago waktu buka puasa.