TP | BANDUNGTV | IWAN M RIDWAN | Galindeng ayat suci Al-Quran kadenge saheng di Mesjid Al-Ukhuah Jalan Wastukencana, kota Bandung, samemeh adan magrib. Mangratus-ratus kaom tunanetra tadarus Al-Quran braileu babarengan dina kagiatan tadarus nasional kaom disabilitas tunanetra. Eta tadarus teh dipaju ti jam opat pasosore tepi ka sawatara menit samemeh adan magrib tur dituluykeun ku kagiatan buka babarengan.